Wedstrijdverslag V.V.C.'68 F2 - S.P.S. F1

V.V.C.'68 F2 - S.P.S. F1 (competitie)

V.V.C.'68 TE STERK VOOR S.P.S.

Bram Schippers was vanwege een pijnlijke knie afwezig, zodat we met tien spelers vertrokken richting Halsteren om daar de wedstrijd tegen V.V.C.'68 te spelen. De tegenstander had maar liefst 13 spelers. Daarom besloten we om acht tegen acht te spelen. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Maar V.V.C. was net iets beter, en zo stond het dan ook met rust 2 – 0.

Foto 4.

In de tweede helft kwam S.P.S. iets meer aan voetballen toe, maar we konden niet voorkomen dat V.V.C. uitliep naar 5 – 0. Vlak voor het einde van de wedstrijd scoorde Michael de eretreffer voor S.P.S. Tijdens het nemen van penalty’s waren de keepers goed op dreef, zodat alleen Joost scoorde voor S.P.S. Volgende week spelen we thuis tegen Halsteren F6.